AgopcsaDiplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2004-ben. Három évig dolgoztam a Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinikáján, ahol a betegellátásban és a II. III. IV. illetve V. éves hallgatók oktatásában is rész vettem.

A Fogpótlástani Klinikán alkalmam nyílt a legújabb technikákról naprakészen informálódnom, valamint, hogy magas szinten elsajátíthassam a szakma legkifinomultabb fortélyait is. Klinikai munkásságom során lehetőségem volt szájpadhasadékos páciensek és a manapság egyre gyakoribb Temporomandibuláris izületi diszfunkciós páciensek protetikai rehabilitációjában is.

2007 tavaszán továbbképzés keretén belül előadást tartottam a szájpadhasadékos páciensek rehabilitációjáról; Cheilo-gnato-palatoschisises páciens protetikai ellátátásáról címmel. 2007 őszén, mint társszerző vettem részt a szájpadhasadékos páciensek protetikai ellátása című Debreceni Tudományos Kongresszuson. 2007 szeptemberétől már a Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakorvosaként magánpraxisban folytatom a fogszakorvosi munkámat.

Szakterületem a felnőtt-általános fogászat, ezen belül a protetika (különböző fogpótlások készítése), konzerváló fogászat, endodoncia és az esztétikus fogászat. Gyerekekkel is nagyon szívesen és türelmesen foglalkozom, mert fontosnak tartom, hogy a fogorvosi beavatkozás ne rossz élményként rögzüljön fiatalkorban.

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a precíz és fájdalommentes munkavégzésre. Számomra fontos, hogy a rendelőben mindig oldott, nyugodt légkör legyen és a páciensek megelégedettséggel távozzanak.

Középfokú szakmai angol nyelvizsgával bővített nyelvizsgával rendelkezem. Társalgási szinten beszélem a francia és a román nyelvet.

Megosztás:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fogaszat

Rendelő elérhetőségeink

AAA Klinikák Dent Kft.
FOGÁSZATI ÜGYELET
1094 Budapest, IX. ker.
Ferencváros
Tűzoltó utca 70. fszt.
 
Ügyeletes fogorvosi rendelő Budapest
Fogászati ügyelet, sürgösségi (akut) ellátás - fogfájás
Tel.: 06 (1) 215-6872
Mobil: 06 (20) 485-3284

 

Csodalámpa

      Eddig a következő álmokat valósitottuk meg:

fogorvosi rendelő

Fogászat Budapesten, 9 kerület