Dr. Beke Zsófia, fogorvos, bemutatkozó

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Az általános fogorvosláson kívül a rezidens képzésben is részt veszek, fogszabályozás területen.
Egyetemünkön már harmadévtől folyt a betegek kezelése, ez nagy tapasztalatot adott a páciensekkel való kommunikációban, és ez segített abban is, hogy mindig jó kapcsolatot hozzak létre velük.
A maximális szakmai ellátáson felül számomra az is nagyon fontos, hogy a kezelések fájdalommentes, nyugodt és jó hangulatban teljenek, ugyanis véleményem szerint egy jó páciens-fogorvos kapcsolat az egyik legfőbb prevenciós elem, hiszen ha nincs félelem a fogorvostól és rendszeresen látogatnak el kontrollra, sokkal nagyobb esély van a fogak épségének megőrzésére.
A fogszabályzó rezidens képzés mellett más fogászati területeken is rendszeresen részt veszek kurzusokon, továbbképzéseken, hiszen a folyamatos szakmai fejlődés elengedhetetlen a fogorvosok számára.
Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a prevencióra széleskörű tájékoztatással, valamint a fogak megfelelő és esztétikus ellátására, hogy pácienseim mindig elégedetten távozzanak rendelőnkből a kezelés végeztével A precizitás és a türelem munkám jellemzője. A pácienseim részéről a bizalom elnyerése a legnagyobb elismerés számomra.

 

Megosztás:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fogaszat

Rendelő elérhetőségeink

AAA Klinikák Dent Kft.
FOGÁSZATI ÜGYELET
1094 Budapest, IX. ker.
Ferencváros
Tűzoltó utca 70. fszt.
 
Ügyeletes fogorvosi rendelő Budapest
Fogászati ügyelet, sürgösségi (akut) ellátás - fogfájás
Tel.: 06 (1) 215-6872
Mobil: 06 (20) 485-3284

 

Csodalámpa

      Eddig a következő álmokat valósitottuk meg:

fogorvosi rendelő

Fogászat Budapesten, 9 kerület