iox2Rendelőnkben lehetőség van fogászati digitális röntgenfelvétel készítésére is, mivel fontosnak tartjuk a fogászatban megjelenő legkorszerűbb anyagok és készülékek használatát. Az IOX2 típusú fogászati digitális röntgen készülékkel másodpercek alatt látható és értékelhető digitális röntgenkép készítésére van lehetőségünk.

Pácienseink számára is könnyebben szemléltethető, hiszen digitális minőségben, azonnali felvilágosítást ad az addig rejtve maradt problémákról.


Pácienseink számára is könnyebben szemléltethető, hiszen digitális minőségben, azonnali felvilágosítást ad az addig rejtve maradt problémákról.

A digitális röntgen előnyei

  • a sugárzás dózisát tizedére lehet csökkenteni szemben a hagyományos röntgenezéssel; (90%-al csökkent sugárterhelést jelent)
  • a röntgensugarakat fogadó szenzor összeköttetésben áll a computerrel, így nem kell várni a film előhívására, hanem a monitoron azonnal megjelenik a fog röntgen képe.
  • a kép nagyobbítható, élesebbé tehető, távolságok mérhetők rajta, azaz lényegesen jobban megállapíthatóak a foggal kapcsolatos problémák, mint a hagyományos felvételeken.
  • a precíz, nagy felbontású kép segíti a fogászati diagnózis pontos felállítását.
  • a felvételek könnyedén tárolhatók, minőségük nem romlik, s az elmentett felvételek a világ bármely tájára exportálhatók email-en keresztül, akár konzílium céljára.
  • segítségével műtétek alatt is könnyen készíthető a digitális fog röntgenfelvétel

 

Megosztás:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fogaszat

Rendelő elérhetőségeink

AAA Klinikák Dent Kft.
FOGÁSZATI ÜGYELET
1094 Budapest, IX. ker.
Ferencváros
Tűzoltó utca 70. fszt.
 
Ügyeletes fogorvosi rendelő Budapest
Fogászati ügyelet, sürgösségi (akut) ellátás - fogfájás
Tel.: 06 (1) 215-6872
Mobil: 06 (20) 485-3284

 

Csodalámpa

      Eddig a következő álmokat valósitottuk meg:

fogorvosi rendelő

Fogászat Budapesten, 9 kerület