fogekszerFogékszer? Egyedi, dekoratív mosolyt szeretne ?

Egyre népszerűbbek a fogékszerek - mosolyunkat is csábítóbbá varázsolhatjuk.

A fogékszerek használata, a fogak díszítése korántsem újszerű szokás, többek között egyiptomi sírokban is találtak drágakővel díszített fogakat, amelyek nagy valószínűséggel esztétikai és gazdagságot sugárzó, hovatartozást mutató, a megjelenést egyedivé tevő célból készültek.

Nem is olyan régen egy fogorvosnak-úton egy rock koncertre-remek ötlete támadt. A fogára ragasztott egy pici, gyönyörű Swarowski kristályt fogorvosi kötőanyaggal. Néhány évvel később ez az ötlet a Tooth Fairy ideiglenes fogékszerben teljesedett ki, amely európai szenzáció lett, és elnyerte a Woman, Elle, és a Cosmopolitan európai kiadásának tetszését, és most már elterjedt az egész világon.

Mindannyian legjobb formánkat akarjuk hozni, hogy mások fiatalnak, dinamikusnak és attraktívnak lássanak bennünket. A mosolyunk tökéletesítésével teljesen megváltoztathatjuk a megjelenésünket. A fogékszer egy szép esztétikus fogsor dísze lehet.

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fogékszerek - apró, különféle színű kristályüveg (cirkónium) kő, vagy arany, ezüst illetve fehérarany, vagy nemesfém és kő kombinációjú, bármilyen figura - melyek viselőjüknek különleges, egyedi mosolyt biztosítanak. Főként Hölgyek körében népszerű, hogy mosolyukat kis ékkövekkel díszítik (amelyet általában a felső metszőfogakra, vagy a szemfogra helyeznek), hiszen mindez könnyen, egyszerűen és fájdalommentesen kivitelezhető. A kövek hosszú évekig a fogon maradhatnak - feltéve, hogy viselőjük nem cseréli másikra őket hamarabb.

A fogékszerek­et csak fogorvos teheti fel, ami egy speciális ragasztási technikával történik. Egy-egy ragasztás nem árt a fognak, a felhelyezéshez használt ragasztó anyag semmilyen káros anyagot nem tartalmaz, így a fogak nem sérülnek. A későbbiek során könnyedén, a fogzománc károsítása nélkül eltávolíthatók, vagy a megunt ékszerek újra cserélhetők.
Fontos kiemelni, hogy a fogékszer behelyezése nem igényli a fog kifúrását, csupán felszíni ragasztással rögzítik az apró "ékszert". Fájdalommentes, és nem károsítja a fog felszínét.
A fogékszer felrakása nem tart tovább 3-5 percnél, és nem jár semmiféle kellemetlenséggel.

A különböző színben, formában, kristályból, aranyból, fehéraranyból, ezüstből készült apró díszeket Ön is problémamentesen hordhatja, sem az evésben, sem az ivásban nem fogják zavarni.

Öltöztesse mosolyát fogékszerrel!

Megosztás:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fogaszat

Rendelő elérhetőségeink

AAA Klinikák Dent Kft.
FOGÁSZATI ÜGYELET
1094 Budapest, IX. ker.
Ferencváros
Tűzoltó utca 70. fszt.
 
Ügyeletes fogorvosi rendelő Budapest
Fogászati ügyelet, sürgösségi (akut) ellátás - fogfájás
Tel.: 06 (1) 215-6872
Mobil: 06 (20) 485-3284

 

Csodalámpa

      Eddig a következő álmokat valósitottuk meg:

fogorvosi rendelő

Fogászat Budapesten, 9 kerület