fogfeheristes litex685wE v e r b r i t e Y o u r S m i l e

Biztonságos, gyors, hatékony fogfehérítés

Ragyogó, magabiztos mosoly az „Everbrite”-tól

Megjelenésünket, magabiztosságunkat, kiállásunkat nagyban befolyásolja mosolyunk. Sokaknak nem ismeretlen fogai takargatása, ahol legtöbbször beidegződésről van szó, mely forrása, hogy valaki szégyelli fogait. Az elsárgult, szürkés fogak megakadályozzák, hogy felszabadultan beszéljünk, mosolyogjunk. A jó és magabiztos megjelenés fontos része a mosoly mögött rejlik.


Alapvetően mindenki fehér, egészséges fogakkal születik, de a fog fehérsége adottság kérdése. Az életkor előrehaladtával fogunk fehérségét is elveszítjük alkattól függően. Ezenkívül még számos tényező befolyásolja, hogyan alakul fogunk színe. A különböző ételek és italok festékanyagai, bizonyos gyógyszerek szedése, a dohányzás, szennyezőanyagai behatolnak a fogzománcba és elszínesítik azt. A fogkő és az elöregedett tömések, a gyökérkezelt fog melyben megszűnik a vérellátás, a fog elszíneződéséhez vezet.

Az „Everbrite” egy, a szennyeződések/elszíneződések oxidálására és ezáltal fogainak fehérítésére speciálisan kifejlesztett fehérítőanyag, mely érzékenységmentesen, ragyogóvá és fényessé varázsolja azt.

lézeres fogfehérítésBiztonságos, gyors, hatékony

- Az orvos a kezelés kezdete előtt átvizsgálja fogait, a fogínyt és a teljes szájüreget, hogy meggyőződjön arról, hogy nincs-e periodontális vagy egyéb fogbetegsége. Ellátja a hibás széli záródású töméseket, a szuvas fogakat, ha szükséges ideiglenes tömést készít. Megszűnteti az esetleges fogínybetegséget, eltávolítja a fogkövet, majd átpolírozza.

- Ezt követően színkulcs segítségével feljegyzi fogai színárnyalatát.

- A kezeléshez szájterpeszt, vattarolnit, nyálkendőt, a fogíny védelme érdekében pedig ínyvédő-gélt használ.

- Következő lépésként az orvos hidrogén-peroxid tartalmú „Everbrite” fogfehérítőanyagot alkalmaz, mely nem károsítja a fogzománcot. Aktiválja a fényprogramot (a plazma lámpából érkező kék fényt), ami 4 x 10 perces fehérítő ciklusból áll.
- A ciklusok után az orvos kitisztítja száját és a kezelés utáni fogárnyalatot összehasonlítja a kezelés előtt feljegyzett árnyalattal. Az Everbrite-tal akár 6-7 árnyalattal is világosabbak lesznek fogai.

„Everbrite” Fogászati rendelőkben használatos fogfehérítő szet

fogfeherites

Megjegyzések

Minimális érzékenység előfordulhat a kezelést követően, amely azonban 2 nap után elmúlik. Szükség esetén Flocare 0,4 %-os ónos fluoriddal öblítsen. 1 hétig kerülje az elszíneződést okozó ételek és italok fogyasztását, amelyek elszíneződést okozhatnak.

Otthon használatos „Everbrite” szet használata javasolt az eredmény fenntartása érdekében.

Figyelmeztetés!

Nem alkalmazható a fehérítő eljárást olyan betegeknél, akik nemrégiben szájsebészeti műtéten estek át, illetve lyukas foguk, periodontális vagy egyéb fogbetegségük van. Az „Everbrite” használata nem javasolt gyerekek és terhes nők estében.

Gyakran feltett kérdések

Miért fontos a fogfehérítés alkalmazása?

Bizonyos idő után fogai némely ételektől, italoktól és gyógyszerektől elszíneződnek. Ez az elszíneződés hatással lehet megjelenésére és magabiztosságára. Az „Everbrite” hatékonyan fehéríti fogait, így mindig büszke lehet szép mosolyára.

Mi a különbség az otthoni és a fogorvos által történő fogfehérítési kezelés között?

A Plazma Arc light által történő fehérítés a rendelőkben alkalmazott fehérítő módszer. A technológia a xenon égő, a liqvid fény és a hidrogén- peroxid fehérítő gél alkalmazásával fejti ki hatását. A fehérítő ív egyenletesen bocsát ki fényt a páciens szájának teljes elülső részére, növelvén hatékonyságát és ezáltal csökkenti a kezelés időtartamát. A kezelés 1 óra alatt egy alkalommal elvégezhető. Az otthoni fehérítési eljárás egy speciális tálcát igényel és a tökéletes eredmény elérése érdekében több hétig tartó kezelés szükségeltetik.

Kinek válhat előnyére az „Everbrite”?

Bárki, akinek egészséges fogai vannak használhatja. Azok számára, akik fogain tetracycline-ből, fluorból származó szennyeződések találhatók, a tökéletes eredmény érdekében többszöri használat javasolt.

Biztonságos-e az „Everbrite”? Okoz-e károsodást a fogszerkezetben?

Az „Everbrite” speciális fehérítő gél, amely ha speciális hullámhosszú látható fénynek van kitéve, oxigén ionokra bomlik, amely aztán a fogzománcon és a fogállományon dolgozik az elszíneződések semlegesítése céljából. Bizonyítottan biztonságos és hatékony.

A kezelés után mennyi ideig maradnak a fogak fehérek?

Az „Everbrite” megfelelő használatát követően a fogak fehérsége kb 1-2 évig tartható fenn, erősen szennyező ételek és italok fogyasztásának elkerülése mellett.

Miért léphet fel enyhe érzékenység a kezelést követően?

Ez normális és az érzékenység gyorsan elmúlik. A betegek kb 10-15 %-a tapasztal bizonyos fokú érzékenységet. Ez esetben fluoridos kezelés javasolt.

Használható-e az „Everbrite” fogszuvasodás illetve fogínyvérzés esetén?

Az „Everbrite” használata előtt fogorvosának meg kell szüntetnie ezeket a problémákat és csak ezt követően alkalmazhatja a fehérítési eljárást.

 

Megosztás:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fogaszat

Rendelő elérhetőségeink

AAA Klinikák Dent Kft.
FOGÁSZATI ÜGYELET
1094 Budapest, IX. ker.
Ferencváros
Tűzoltó utca 70. fszt.
 
Ügyeletes fogorvosi rendelő Budapest
Fogászati ügyelet, sürgösségi (akut) ellátás - fogfájás
Tel.: 06 (1) 215-6872
Mobil: 06 (20) 485-3284

 

Csodalámpa

      Eddig a következő álmokat valósitottuk meg:

fogorvosi rendelő

Fogászat Budapesten, 9 kerület

Kapcsolódó cikkek: